Pastellas historie
I 1989 startede Tholstrup Cheese produktion af frisk pasta som den første virksomhed i Danmark. Pastella frisk pasta produceres således første gang i 1989, hvor Pastella Fettuccine lanceres. Opskriften bag Pastella frisk pasta er udviklet af Boris Koppel, Maestro PASTEIO i frisk pasta.
I 1989 præmieres Pastella med Det Danske Gastronomiske Akademis Pris for sin friske pasta.
I 1990 lanceres Pastella fyldt pasta: Ravioli og Tortellini.
I 1991 begynder eksporten af Pastella til de andre nordiske lande samt Baltikum.
I 1995 begynder eksport af Pastella til Holland.
I 2003 køber Tholstrup Cheese to andre danske producenter af frisk pasta og samler produktionen to steder.
I 2006 bliver Tholstrup Cheese solgt til Arla Foods, og Pastella bliver etableret som selvstændig virksomhed.
I 2006 præmieres Pastella med Børsens Fødevarepris.
I 2007 køber Beauvais foods A/S Pastella og sammenlægger det med Beauvais. Sehttp://www.orklafoods.dk for Beauvais foods A/S øvrige produktsortimenter
I 2010 byggede Beauvais foods A/S en ny Pastella fabrik i Skovlund