Gode og nemme opskrifter på pasta med tun
Der er ingen grund til at undervurdere pasta med tun. Udover at være nemt at lave, kan du også sagtens lave pastaretter med tun, som smager af mere end bare hverdagsmad. Med de rigtige opskrifter, får du nemt lækker mad på bordet, som vil glæde dine smagsløg. Oven i hatten får du glæde af alle de sunde fordele ved at spise fisk, når du laver pasta eller spaghetti med tun.
Tun fungerer godt i både varme og kolde pastaretter. Nyd f. eks. en frisk pastasalat med tun, æg og grønne bønner, når det skal gå lidt stærkt samtidig med at smage godt. Brug resterne til madpakkerne for at få en varieret og spændende frokost.
Selvom din pasta med tun nemmest laves med tun fra dåse, kan du også vælge den mere eksklusive udgave og bruge hele tunfileter. Det kommer alt sammen an på dit temperament, humør og hvilket udtryk du gerne vil have i din pastaret. Heldigvis er tunen – fra dåse eller ej – en fisk de fleste kan lide, hvilket gør pasta eller spaghetti med tun til et oplagt valg til aftensmaden.
-
PRODUKT +
-
KATEGORI +
-
INGREDIENS +