Pasta med kylling og asparges

Pasta med kylling og asparges
Skær kyllingekødet i små strimler og brun dem i olien ved kraftig varme i ca. 2 min. Tilsæt salt, peber, bouillon, fløde og ost. Bring saucen i kog og tilsæt asparges og sukkerærter. Lad retten koge under låg i ca. 3 min. Smag retten til. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og hæld den til afdrypning. Server straks.
Ingredienser
1 pk Pastella Fettuccine Spinat 400 g
400 g kyllingefilet
1 tsk olie
1⁄2 tsk groft salt
Friskkværnet peber
1 1⁄2 dl hønsebouillon
1 1⁄2 dl fløde
50 g blåskimmelost
300 g grønne asparges i mindre stykker
250 g sukkerærter i halve


Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube 
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet 

Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta 
