Lækre opskrifter på Pasta Carbonara
Pasta carbonara består af enkle, men gode ingredienser. Det gør den traditionelle italienske ret til et tilbagevendende indslag på mange aftensmadsmenuer. Med en god opskrift på spaghetti carbonara, kan du altid vende sikkert tilbage til klassikeren; hvad enten du foretrækker retten med spaghetti eller med din foretrukne pastavariant.
Er det første gang, du skal give dig i kast med en opskrift på pasta carbonara, vil du hurtigt forstå, hvorfor retten har vundet popularitet blandt så mange mennesker. Den cremede carbonarasauce forkæler smagsløgene og sender dig straks en tur til det autentiske Italien. Retten tager heller ingen tid at lave, og med frisk pasta fra Pastella, gør du noget godt for smagen samtidig med at mindske tilberedningstiden.
Pasta carbonara kan laves på mange måder. Nogle foretrækker en carbonara med æg, men det mest typiske er at lave carbonara med både fløde og æg. Det giver carbonarasaucen den helt rigtige konsistens og smag, så du ikke ender ud med en sovs, der bliver til røræg. Den cremede konsistens opnår du også med revet parmesan, der endelig ikke må glemmes.
Mange laver i dag deres pasta carbonara med bacon, men du kan også lave carbonara med skinke, hvis du foretrækker det – fremgangsmåden er den samme.
-
PRODUKT +
-
KATEGORI +
-
INGREDIENS +