Pasta bolognese
Pasta bolognese
Svits kødet i en gryde til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt løg og lad det svitse med i 2 min. Tilsæt tomatpure og hakkede tomater. Lad saucen koge ved jævn varme og uden låg i 5-10 min. Smag saucen til med salt, peber, sukker og evt. chili. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Vend den afdryppede pasta i saucen og pynt med basilikum og evt. revet ost.
Ingredienser
1 pk Pastella Fettuccine Naturel 400 g
500 g hakket oksekød
2 små hakkede rødløg
2 spsk tomatpure
2 dåser hakkede tomater (ca. 400 g)
Evt. 1 rød chili, finthakket
1⁄2-1 tsk groft salt
Friskkværnet peber
Lidt sukker (1⁄2-1 tsk) til at afrunde tomatsmagen
Friskhakket basilikum
Evt. lidt revet parmesan
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta