Pasta bolognese

Pasta bolognese - lige som den skal være - få opskriften på den klassiske ret

Pasta bolognese

Svits kødet i en gryde til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt løg og lad det svitse med i 2 min. Tilsæt tomatpure og hakkede tomater. Lad saucen koge ved jævn varme og uden låg i 5-10 min. Smag saucen til med salt, peber, sukker og evt. chili. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Vend den afdryppede pasta i saucen og pynt med basilikum og evt. revet ost.

Ingredienser

1 pk Pastella Fettuccine Naturel 400 g
500 g hakket oksekød
2 små hakkede rødløg
2 spsk tomatpure
2 dåser hakkede tomater (ca. 400 g)
Evt. 1 rød chili, finthakket
1⁄2-1 tsk groft salt
Friskkværnet peber
Lidt sukker (1⁄2-1 tsk) til at afrunde tomatsmagen
Friskhakket basilikum
Evt. lidt revet parmesan