Opskrifter med Ravioli
Ravioli er en speciel pastatype fra Italien. Pastaen er formet som små puder, der indeholder kød- eller grøntsagsfyld. De fyldte pastapuder menes at stamme fra Ligurien, der ligger syd for Milano. Ravioli indgår oftest i pastaretter, men bruges oprindeligt også i supper.
De firkantede raviolipuder giver dig derfor mulighed for at lave en masse spændende og varierede ravioliretter. Med frisk ravioli i køleskabet, har du mulighed for altid at sætte et lækkert måltid mad på bordet. Ravioliopskrifterne her på siden sender dig ud på dejlige smagseventyr; hvad enten du er til ravioliretter med spinat, laks eller måske en cremet ostesauce. Det gode ved ravioli er, at der gemmer sig en lækker overraskelse inde i pastapuderne.
Fra Pastella finder du ravioli med ost, og ravioli med spinat og ost. Det giver ekstra god smag til dine raviolisaucer og dine andre ravioliopskrifter. Hvis du endnu ikke har smagt ravioli eller mangler inspiration til opskrifter med ravioli, kan du nemt komme i gang med de gode smagsoplevelser her på siden.
-
PRODUKT +
-
KATEGORI +
-
INGREDIENS +