Pasta med tomatflødesauce og bacon
Pasta med tomatflødesauce og bacon
Steg baconen på en pande. Når den er gylden tages en 1/3 op og lægges til side. Tilsæt løg og svits i ca. 2 min. Tilsæt derefter de hakkede tomater og lad det hele simre i ca. 10 min. Tilsæt til sidst fløden og kog op. Smag til med salt, peber og lidt sukker. Kog imens pastaen efter anvisning på pakken. Tag pastaen op og arranger på en tallerken med tomatflødesaucen over. Pynt med resten af baconen og friskhakket persille.
Ingredienser
1 pk Pastella Fettuccine Natural 400 g
200 g bacon i strimler
1 løg, finthakket
1 dåse hakkede tomater
2 dl madlavningsfløde
Frisk persille
1-2 tsk sukker
1-2 tsk salt
Friskkværnet peber
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta