Pasta Carbonara
Pasta Carbonara
Svits først bacontern i lidt olie til de får lidt farve. Hæld fløde ved, samt lidt frisk revet parmesan og lad saucen stå og simre lidt på blusset. Vend den kogte pasta i saucen på panden, kom da æg ved og rør rundt ved høj varme. Server retten med frisk revet parmesan og peber, samt hakket persille.
Ingredienser
2 pk Pastella ravioli ost
250 g røget bacon i tern
2 æg
1/4 l fløde
Parmesan
Persille
Salt og groftkværnet peber
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta