Tortellini Piccanti
Tortellini Piccanti
Løg i strimler, chili og hvidløg svitses i olien og bacon i tern tilsættes. Steg videre til baconternene får lidt farve. Tilsæt flåede tomater, basilikum, salt og peber. Lad saucen stå og simre på blusset, mens du koger pastaen. Vend den kogte pasta i saucen på panden og server retten med frisk revet parmesan.
Ingredienser
2 pk Tortellini med tomat og mozzarella
1 spsk. olie
1 hakket løg og 1 hakket solo hvidløg
1 hakket chili
200 g bacon i tern
1 ds hakkede flåede tomater
Salt og groftkværnet peber
1 håndfuld basilikum
Revet parmesan
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta