Pasta med kødsovs (bolognese)
En ægte italiensk klassiker, der også har vundet stor udbredelse i de danske køkkener, er pasta med kødsovs – også kendt som pasta bolognese. Men der kan være stor forskel på udgaverne af den populære pastaret, og de fleste har deres helt egen måde at tilberede den på. Hvis det alligevel bliver lidt ensformigt med den samme pasta bolognese opskrift, kan du finde inspiration til forskellige opskrifter på pasta med kødsovs her på siden.
Lav den helt klassiske spaghetti bolognese eller prøv at servere kødsovsen med gulerodspasta for at snige lidt flere grøntsager ind i måltidet og sætte prikken over i’et. Den friske pasta liver retten op, så du får det meste ud af din opskrift på pasta med kødsovs.
-
PRODUKT +
-
KATEGORI +
-
INGREDIENS +
Variér dine pasta bolognese opskrifter
Vil du lave en lidt anderledes udgave af klassikeren for at variere dine måltider, kan du også nøjes med at lave en tomatsovs til dine tortellini bolognese. De fyldte tortellini gør det nemt for dig at servere en velsmagende og anderledes pasta bolognese. Skifter du tomatsovsen ud med fløde eller svitser nogle grøntsager sammen med noget af pastavandet, har du pludselig også en helt anden ret – men stadig med de velsmagende tortellini bolognese som centrum i måltidet.
Du kan også bruge fuldkornspasta i din pasta med kødsovs opskrift for at få flere fibre ind i din pastaret. Spicer du kødsovsen op med lidt friskt chili, giver du retten et ekstra lille pift. Med et par simple trick kan du derfor lave din pasta bolognese på mange forskellige måder. Find din favorit og bliv inspireret til madlavningen og til de gode pastaklassikere. Velbekomme!