Grøntsagslasagne

Grøntsagslasagne

Grøntsagslasagne

4 pers.

Sauter hakket løg og hvidløg i olivenolie. Tilsæt finthakkede grøntsager og steg dem med i ca. 2 min. Hæld hakket tomat, tørret krydderi, friskkværnet peber og sukker i. Lad saucen simre lidt ind, i ca. 25 min. Smag til med salt og peber. Fordel grøntsagssauce, Pastella Grøntsagslasagne med broccoli og ærter og mornaysauce lagvist i et ildfast fad.

Start med grøntsagssauce og slut af med mornaysauce. Fordel gratineringsost på mornaysauce og slut af med rasp. Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min. Lad lasagnen hvile 10 min. inden servering.

Server lasagne med friske krydderurter

Ingredienser

1-2 pk. Pastella Grøntsagslasagne med broccoli og ærter (500 g)
2 spsk. olivenolie
1 løg (150 g)
2 fed hvidløg
625 g grøntsager (100 g gulerod, 175 g rød peber, 200 g squash, 150 g aubergine)
2 ds. hakket tomat (800 g)
2 spsk. tørret krydderier (basilikum, oregano og timian)
1 spsk. sukker
5 dl mornaysauce (ostesauce)
75 g gratineringsost
1 spsk. rasp
friske krydderurter
salt og peber