Lasagne opskrift – hjemmelavet lasagne, når det smager bedst
Lasagne er en uundgåelig klassiker i køkkenet, og det er ikke uden grund. Det smager nemlig fantastisk og så er lasagne tilmed en ret, der er nem at lave – det kræver bare lige, at man har en god lasagneopskrift i ærmet. Så er det ingen sag at lave en lækker hjemmelavet lasagne.
Med lasagne opskrifterne her på siden, kan du snildt imponere familie og venner med smagen af det bedste fra Italien. Serverer du en frisk salat som tilbehør til lasagnen, har du nemt et komplet måltid til både hverdag og weekend. I weekenden kan du gøre lidt mere ud af at lave en lækker salat til lasagnen, mens du i hverdagen kommer langt med en enkel salat af salatmix, tomat, agurk, rødløg og feta – serveret med en olie-eddike dressing.
-
PRODUKT +
-
KATEGORI +
-
INGREDIENS +
Hvordan laver man hjemmelavet lasagne?
Der findes ligeså mange måder at lave lasagne på, som der findes byer i Italien. Derfor kan det være svært at finde frem til den bedste lasagne opskrift, der findes. Vi har alligevel gjort vores bedste for, at du kan lave en god hjemmelavet lasagne, der får smagsløgene til at synge. De friske lasagneplader giver en autentisk smag og er nemme at tilpasse lasagnefadet. Det gør lettere at lave en lækker lasagne, når ingredienserne er gode, fulde af smag og nemme at arbejde med.
Du kan derfor roligt vælge en lasagne opskrift her fra siden og give dig i kast med den italienske klassiker.
Kan lasagne fryses?
Mens du allerede er godt i gang i køkkenet, kan du ligeså godt lave en stor portion lasagne til at fryse ned. På den måde kan du nemt få hjemmelavet aftensmad på bordet de dage, hvor der ikke er tid eller overskud til madlavningen.
Du opnår det bedste resultat, hvis du fryser lasagnen ned, inden den bages. Du kan også vælge at fryse den færdigbagte lasagne ned, men så risikerer du, at den bliver tør i kanterne, når den opvarmes igen. Laver du lasagne til at fryse ned, samler du lasagnen, som du ville gøre, hvis den skulle bages med det samme. Undlad at komme ost på toppen, og kom lasagnen i fryseren. Når det er tid til, at den skal spises, tager du lasagnen ud af fryseren, drysser med ost og bager den i ovnen – enten frossen eller optøet. Er lasagne frossen, når du bager den, skal du skrue lidt ned for temperaturen og regne med lidt længere bagetid.