Rødbede-grøntsagspasta med ovnbagt torsk, sennepsfløde og dampede porrer
Rødbede-grøntsagspasta med ovnbagt torsk, sennepsfløde og dampede porrer
Kog porrer i 2 min. i saltet vand. Lad dem dryppe af i en sigte. Lav saucen ved at koge porrevand med fløde i ca. 5 min. Smag til med sennep, citronsaft, salt og peber. Lun porrer op i saucen. Kom 4 stykker torsk i et ovnfast fad, dryp lidt olivenolie, krydr med salt og peber. Bages i ovn ved 180 grader i 10 min. Kog pastaen efter anvisning, blandes med sennepssauce med porrer og anret med ovnbagt torsk på toppen. Pynt med tynde porreringe.
Ingredienser
2 pk Pastella Fettuccine Rødbede 250 g
600 g torsk skåret i 4 mindre fileter
1 spsk olivenolie
400 g porrer i skåret i 2-3 cm stykker
1 dl porrevand
3 dl fløde
2 spsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
salt og frisk kværnet peber
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta