Pasta med blomkål, ratatouille, parmesanost og persille
Pasta med blomkål, ratatouille, parmesanost og persille
Steg løg, hvidløg, timian, tern af squash, aubergine og peberfrugter i olivenolie i en sauterpande i ca. 5 min. Tilsæt flåede tomater, 2 dl vand, tomatpure, laurbær-blade og friske krydderurter. Lad ratatouillen simre i 1 time under låg og gerne de sidste 10 min. uden låg så den koger lidt ind. Smag til med salt og peber. Kog Pastella Grøntsagsbånd Blomkål i letsaltet vand i ca. 1 min.
Servér Pastella Grøntsagsbånd Blomkål med ratatouille, revet parmesan og persille.
Ingredienser
2 pk. Pastella Grøntsagsbånd Blomkål
1 løg
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
1 tsk. frisk timian
1 squash
1/2 aubergine
1 peberfrugt
1 dåse flåede tomater
35 g tomatpure
1 laurbærblad
100 g parmesanost
50 g hakket persille
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta