Pasta med asparges og laks
Pasta med asparges og laks
Kom asparges, fløde, 1⁄2 dl vand og citronskal i en lille gryde og lad det koge i et par minutter, aspargesene skal stadigvæk være sprøde. Smag til med salt, peber og evt. mere citronskal. Skær citronen ud i skiver, der serveres til retten. Kog imens pastaen efter anvisningen. Vend den varme pasta sammen med den varme sauce og server straks sammen med røget laks skåret i mindre stykker.
Ingredienser
1 pk Pastella Fettuccine Spinat 400 g
500 g friske grønne asparges skåret i mindre stykker
3 dl fløde
Fintrevet skal af 1⁄2 citron
300 g røget laks i skiver
1 tsk groft salt
Friskkværnet peber
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta