Ravioli pasta med svampesovs
Ravioli pasta med svampesovs
Hak skalotteløgene og hvidløgsfeddet fint, og sauter løgene sammen med den hakkede timian og svampene i olivenolie i en gryde. Krydr med peber. Kom bouillonen og citronsaften i, og reducer væsken til det halve. Tilsæt madlavningsfløden, og lad saucen koge i 1-2 min. til den er cremet. Smag til med salt og peber Kog pastaen som anvist på emballagen. Bland ravioli sammen med svampesaucen, og anret med salaten og den hakkede purløg.
Ingredienser
2 pk Pastella Ravioli Spinat og Ost, Økologisk 250
2 skalotteløg (40 g)
1 fed hvidløg
3 tsk hakket timian
400 g blandede svampe
1 spsk olivenolie
2 dl hønseboullion
1 tsk citronsaft
1 dl madlavningsfløde (max 15%)
20 g blandet salat (feldsalat, rødbedeblade, babyspinat, rucola)
2 spsk hakket purløg
Salt og peber
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta