Tortellini med skinke og frisk mozzarella
Tortellini med skinke og frisk mozzarella
Skær løgene i skiver og rist dem i olie, til de er møre og gyldne. Tilsæt hakket hvidløg og rosmarin. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og anret dem med skiver af mozzarella. Fordel løg og rosmarin over retten. Drys med lidt groft salt og friskkværnet peber.
Ingredienser
1 pk Pastella Tortellini Skinke 235 g
1 rødløg
1 løg
2 spsk olie
1-2 fed hvidløg
2 kviste frisk rosmarin
2 friske bøffelmozzarella oste
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta