Pasta med rodfrugter, kødboller, grøn pesto, rød peber og friske krydderurter

Pasta med rodfrugter, kødboller, grøn pesto, rød peber og friske krydderurter

Pasta med rodfrugter, kødboller, grøn pesto, rød peber og friske krydderurter

Kog Pastella Grøntsagsbånd Rodfrugter i letsaltet vand i ca.1 min.

Tag 2 dl af kogevandet fra og si resten af kogevandet fra Pastella Grøntsagsbånd Rodfrugter.

Hæld de 2 dl af kogevandet tilbage i pastaen.

Rør først hakket kalv og flæsk med 1 spsk. salt, derefter kommes Beauvais Chili Ketchup, løg, æg, presset hvidløg, hakket persille og frisk kværnet peber i. Rør farsen godt sammen.

Steg kødboller i smør og lidt olivenolie på en pande. (Lad lagen reducere omkring kødbollerne.)

Snit den røde peber i strimler og steg den på panden i smør. Krydr med salt og peber.

Vend Pastella Grøntsagbånd Rodfrugter sammen med grøn pesto

Server Pastella Grøntsagbånd Rodfrugter med pesto, spicy kødboller, rød peber og friske krydderurter.

Ingredienser

2 pk. Pastella Grøntsagsbånd Rodfrugter (500 g)
500 g hakket kalv og flæsk
3 spsk. Beauvais Chili Ketchup (eller 1 hakket frisk rød chili)
1 løg (75 g)
1 æg
2 fed hvidløg
1 dusk hakket persille
10 g smør og olivenolie til stegning
1 rød peber (200 g)  
1 dl grøn pesto (ca. 130 g)
salt og peber
friske krydderurter