Grøntsagspasta med tomat, broccoli, blomkål og bacon

Grøntsagspasta opskrift. Tomatfettucchine med champignon, bacon, fløde, mm.

Grøntsagspasta med tomat, broccoli, blomkål og bacon

Steg bacontern i en pande med olie. Når de er gyldne tages 1/2 op og lægges til side. Tilsæt champignonerne og steg dem i ca. 5 min. Tilsæt broccoli, blomkål, fløde, 1 dl vand, salt og peber. Lad saucen koge i ca. 5 min og smag til. Grønsagerne skal være møre, men stadigvæk med bid i. Kog imens pastaen efter anvisningen. Gem lidt kogevand og hæld pastaen til afdrypning. Vend pasta, sauce og resten af bacontern godt sammen, evt. med lidt kogevand hvis der mangler væde til saucen. Server straks, evt. med revet ost til.

Ingredienser

2 pk Pastella Fettuccine Tomat 250 g
250 g champignon i skiver
250 g broccoli i små buketter
250 g blomkål i små buketter
200 g bacon i tern
2 1⁄2 dl fløde
1 spsk olie
Salt og friskkværnet peber