Ravioli med skinke, ostesovs og ruccola
Ravioli med skinke, ostesovs og ruccola
Pastaretter er altid en sand vinder på middagsbordet – især de cremede og velsmagende af slagsen! Hos Pastella har vi lavet en opskrift til dig, der er vild med den cremede af slagsen. Prøv derfor vores opskrift på ravioli med skinke, ostesovs og ruccola. Det er en ret der består af få, men meget velsmagende ingredienser, som alle er med til at give pastaretten den helt rigtige konsistens og smag. Ravioli med skinke, ostesovs og ruccola er måske ikke den mest fedtfattige ret, men til gengæld smager den helt fantastisk. Ruccola er med til at give retten en helt særlig smag, pga. den kraftige og gode smag salaten indeholder. Du kan selv vælge hvilke mængder du ønsker at tilsætte til retten – alt efter hvor sund du vil være. Velbekomme!
Ingredienser
2 pk Pastella Ravioli Ost 250 g
1 dl madlavningsfløde
1 dl revet ost
100 g kogt skinke i strimler
1/2 terning hønsebouillon
100 g frisk ruccola
1 spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
Salt og peber
Sådan gør du
Kog fløde, ost, skinke og bouillon op til osten er smeltet. Kog pastaen efter anvisning på pakken og vend den i saucen. Vend ruccola med citronsaft, olivenolie, salt og peber og anret det oven på pastaen. Så er du klar til at servere retten ravioli med skinke, ostesovs og ruccola. Velbekomme.