Frisk spinat pasta med kylling, tomat og ricotta
Frisk spinat pasta med kylling, tomat og ricotta
Kom kyllingelår i et ovnfast fad, drys med oregano, salt og peber. Ovnsteg kyllingelårene ved 200 grader i ca. 35 min. Kog pastaen efter anvisning. Varm olivenolie op i en gryde. Sauter tomater og forårsløg i et par min. Bland ricotta-ost med 2 dl pastavand og rør det i tomatblandingen. Smag til med purløg, basilikum, salt og peber. Vend tomatblandingen med den kogte pasta og server med de stegte kyllingelår.
Ingredienser
1 pk Pastella Fettuccine Spinat 400 g
6-8 stk kyllingelår
Tørret oregano
2 spsk olivenolie
300 g modne tomater i tern
200 g forårsløg i skiver på skrå
250 g ricotta-ost
1⁄2 dl purløg
2 håndfulde basilikumblade i strimler
Salt og kværnet peber
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta