Pasta balsamico med spinat og lufttørret skinke
Pasta balsamico med spinat og lufttørret skinke
Rist skinken sprød i olivenolie og læg den på fedtsugende papir. Rist forårsløg på panden i ca. 1 min. og tilsæt renset, aftørret og grofthakket spinat. Rist spinaten til den falder sammen. Rør balsamico og sukker sammen. Kog Fettuccine fuldkorn efter anvisningen på emballagen og hæld den til afdrypning. Anret med spinat og skinke, og dryp med balsamico dressingen.
Ingredienser
1 pk Pastella Fettuccine Fuldkorn 250 g
4 skiver lufttørret skinke i strimler
1 tsk olivenolie
2 forårsløg, hakkede
250 g frisk spinat
1 spsk hvid balsamico
1 tsk sukker
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta