Grøntsagspasta med spinat, kyllingefilet og tomatsalat
Grøntsagspasta med spinat, kyllingefilet og tomatsalat
Kom parmaskinke omkring hvert kyllingebryst, kom dem i et ovnfast fad. Bland cherry- tomater med soltørrede tomater, løg, timian, olivenolie, lys balsamico, salt og friskkværnet peber sammen. Læg det i et mindre ovnfast fad ved siden af kyllingen. Ovnsteg kylling og tomatsalat ved 200 grader i 30-35 min. Kog pasta efter anvisning, så det passer med ovntiden. Vend pasta i den lune tomatsalat og server med kylling i skiver og pynt med timian.
Ingredienser
2 pk Fettuccine Spinat 250 g
4 stk kyllingebrystfilet
4 skiver parmaskinke
400 g cherrytomater i halve
75 g soltørrede tomater i mindre stykker
1 løg i både
2 kviste frisk timian
1⁄2 dl olivenolie
3 spsk balsamicoeddike
salt og friskkværnet peber
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta