Pasta gorgonzola med hakkebøf, bagte løg og friske krydderurter
Pasta gorgonzola med hakkebøf, bagte løg og friske krydderurter
Form hakket oksekød til bøffer, krydr med salt og peber og steg dem på en pande i smør.
Pil løg og skær dem i både. Kom dem i et ildfast fad og vend dem i olivenolie og lidt salt. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. Kog Pastella Grøntsagsbånd Gulerod i letsaltet vand i ca. 1 min. og mornaysaucen op og smelt mindre stykker gorgonzola deri. Smag til med salt og peber. Servér Pastella Grøntsagsbånd Gulerod med hakkebøf, bagte løg, gorgonzolasauce og friske krydderurter
Ingredienser
4 personer
2 pk. Pastella Grøntsagsbånd Gulerod
500 g hakket oksekød
20 g smør
500 g løg
1 spsk. olivenolie
1/2 l mornaysauce
100 g gorgonzola
Friske krydderurter
salt og peber
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta