Spaghetti med svampe og bacon
Spaghetti med svampe og bacon
Steg bacon sprødt og læg det på fedt sugende papir. Steg svampene i olivenolie ved jævn varme i ca. 5 min. eller til vandet er væk. Drys med salt og peber. Kog spaghetti efter anvisningen på emballagen. Bland den afdryppede pasta sammen med bacon i mindre stykker, de stegte svampe og persille.
Ingredienser
150 g bacon i skiver, f.eks. back bacon
250 g rensede svampe, f.eks. champignon, kantareller, østershatte
1 tsk olivenolie
¼ tsk salt
Friskkværnet peber
1 pakke Pastella Spaghetti
½ dl hakket persille
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta