Pasta meatballs - fettuccine med kødboller og tomatsauce
Pasta meatballs - fettuccine med kødboller og tomatsauce
Kom løg og hvidløg i en gryde og svits i et par minutter. Tilsæt de hakkede tomater og basilikum og kog i et par min. Smag saucen til med salt, peber og evt. sukker, og lad det simre i yderligere 5-10 min. Kog pastaen efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra. Bland pastaen med sauce og kødboller.
Ingredienser
2 pk Pastella Fettuccine Naturel 250 g
1-2 store løg, hakket fint
1-2 fed finthakket hvidløg
2 dåser hakkede tomater
2 tsk tørret basilikum
2 tsk olie
1-2 tsk. groft salt
Friskkværnet peber
Evt. lidt sukker (1⁄2-1 tsk.) til at afrunde tomatsmagen
500 g små kødboller
Frisk basilikum
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta