Spaghetti med kylling i tomatsovs
Spaghetti med kylling i tomatsovs
Brun kødet i olien i en gryde. Tag kødet op når det er brunet let. Kom løg og hvidløg i gryden og svits i et par minutter. Tilsæt de hakkede tomater og basilikum og kog i et par min. Tilsæt kødet og lad det simre ved svag varme i yderligere 5 min eller til kødet er mørt. Smag saucen til med salt, peber og evt. sukker. Kog imens pastaen sammen med de grønne bønner efter anvisningen på pastaemballagen. Server straks.
Ingredienser
2 pk Pastella Spaghetti Naturel 250 g
1-2 store løg, hakket fint
1-2 fed finthakket hvidløg
2 dåser hakkede tomater
2 tsk tørret basilikum
2 tsk olie
1-2 tsk groft salt
Friskkværnet peber
Evt. lidt sukker (1⁄2-1 tsk.) til at afrunde tomatsmagen
500 g kyllingefilet i strimler
500 g grønne bønner
Evt. revet ost
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta