Spaghetti med kylling i tomatsovs

Spaghetti med kylling i tomatsovs

Spaghetti med kylling i tomatsovs

Brun kødet i olien i en gryde. Tag kødet op når det er brunet let. Kom løg og hvidløg i gryden og svits i et par minutter. Tilsæt de hakkede tomater og basilikum og kog i et par min. Tilsæt kødet og lad det simre ved svag varme i yderligere 5 min eller til kødet er mørt. Smag saucen til med salt, peber og evt. sukker. Kog imens pastaen sammen med de grønne bønner efter anvisningen på pastaemballagen. Server straks.

Ingredienser

2 pk Pastella Spaghetti Naturel 250 g
1-2 store løg, hakket fint
1-2 fed finthakket hvidløg
2 dåser hakkede tomater
2 tsk tørret basilikum
2 tsk olie
1-2 tsk groft salt
Friskkværnet peber
Evt. lidt sukker (1⁄2-1 tsk.) til at afrunde tomatsmagen
500 g kyllingefilet i strimler
500 g grønne bønner
Evt. revet ost