Ravioli med skinke og ostesovs
Ravioli med skinke og ostesovs
Kog fløde, ost, skinke og bouillon op til osten er smeltet. Kog pastaen efter anvisning på pakken og vend den i saucen. Vend ruccola med citronsaft, olivenolie, salt og peber og anret det oven på pastaen.
Ingredienser
2 pakker Pastella Ravioli ost
1 dl madlavningsfløde
1 dl revet ost
100 g kogt skinke i strimler
1/2 terning hønsebouillon
100 g frisk ruccola
1 spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
Salt og peber
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta