Spaghetti med muslinger, hvidløg og chili
Spaghetti med muslinger, hvidløg og chili
Skyl og dræn muslingerne. Kog pastaen efter anvisning. Varm en pande op med olivenolie, sauter hvidløg uden at det bruner. Kom muslinger ved og sauter ved medium varme i 3 min. Kom chilliflager, hakket persille og salt ved. Vendes hurtigt med den kogte pasta og anrettes på lune tallerkener. Tip: Brug rejer i stedet for muslinger
Ingredienser
2 pk Pastella Spaghetti Naturel 250 g
2 ds muslinger fx fra Glyngøre
1⁄2 dl olivenolie
3 fed knust hvidløg
1⁄2 tsk knuste chiliflager, alt efter smag
3 spsk hakket persille
Havsalt
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta