Spaghetti med kalkun i tomatsauce
Spaghetti med kalkun i tomatsauce
Kom pastasauce, vand, kalkun, salt og peber i en gryde og bring det i kog. Kog ved svag varme og under låg i ca. 5 min., eller til kødet er mørt. Smag saucen til. Kog imens pastaen sammen med de grønne bønner efter anvisningen på pastaemballagen.
Tips:
Kalkunfilet kan erstattes med kyllingfilet.
Ingredienser
200-300 g færdig tomatsauce
½ dl vand
250 g kalkunfilet i strimler
¼ tsk groft salt
friskkværnet peber
1 pakke Pastella Spaghetti
250 g grønne bønner
Tilbehør:
25 g revet ost
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta