Grøntsatspasta med tun i cremet sauce med pecorino og kapers

Rødbedepasta med tun, pecorino og kapers i cremet sauce - se opskrift

Grøntsatspasta med tun i cremet sauce med pecorino og kapers

Denne opskrift på grøntsagspasta med rodfrugter, tun i cremet sauce, pecorino og kapers, er en nem og velsmagende ret. En ret der er det oplagte valg, hvis aftensmaden skal gå hurtigt og stadig være sund. Det er derudover en pastaret, der med sikkerhed vil falde i hele familiens smag. Pastellas grøntsagspasta med rodfrugter er en grøntsagspasta, som består af 40% grøntsager. Dette gør grøntsagspasta med rodfrugter til det oplagte alternativ til almindelig pasta, og hvis man samtidig ønsker, at få lidt flere grøntsager ind i hverdagen. Retten indeholder derudover både æg og tun, som tilføjer en masse gode proteiner til retten. Velbekomme. 

Ingredienser

2 pk Pastella Grøntsagspasta med rodfrugter 250 g
1 ds tun i olie (150 g)
2 spsk olivenolie
4 hele past. æg
100 g frisk revet pecorino-ost
1 dl hakket bredbladet persille
salt og friskkværnet peber
Pynt med kapers

 

Sådan gør du
Bland olivenolie, past. hele æg, pecorino, persille, salt og kværnet peber sammen i en skål. Hæld olien fra tun og løsn det med en gaffel i grove stykker. Kog pasta efter anvisning og lad den dryppe af. Hæld pastaen tilbage i gryden med osteblandingen og lun det. Anret på lune tallerkener med grøntsagspasta med rodfrugter, cremet sauce og drys med stykker af tun og kapers. Krydr med frisk kværnet peber.