Fettuccine med pesto og grillet ribeye

Fettuccine med pesto og grillet ribeye
Kom alle ingredienser til pestoen i en foodprocessor. Kør blandingen til den bliver en grov sammenhængende masse. Krydr kødet og grill det på en varm grillpande i ca. 2-4 min. på hver side, afhængig af tykkelsen. Lad kødet hvile. Imens koges pastaen efter anvisningen. Anret pasta med pesto og kød, drys med basilikum og server.
Ingredienser
2 pk Pastella Pappardelle Naturel 250 g
4 ribeye steaks ( 180-200 g. stykket )
Salt og peber
Pesto:
75 g semi dried tomater
50 g ristede kolde mandler
2 fed hvidløg
50 g revet tør ost (parmesan / pecorino)
1 1⁄2 spsk æbleeddike
1,5- 2 dl olivenolie
Frisk basilikum til pynt


Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube 
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet 

Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta 
