Pasta med flankesteak og pebersauce

Pasta med flankesteak og pebersauce
Kom peberfrugter og smør i en gryde og svits til de er møre og let brune. Blend de smørstegte peberfrugter i en blender, smag til med salt, peber, balsamicoeddike og evt. pastavand. Krydr kødet med salt og peber og brun det på en varm pande. Skru ned for varmen og steg kødet i ca. 4-5 min på hver side. Lad kødet hvile tildækket inden udskæring. Kog pastaen efter anvisningen, bland den med pebersaucen og drys med basilikum og friskkværnet peber. Server pasta med skiver af flankesteak.
Ingredienser
2 pk Pastella Pappardelle Naturel 250 g
1 flankesteak af ca. 700 g
Olivenolie
3-4 gule peberfrugter i små tern ( 600 g )
100 g smør
Salt og friskkværnet hvid peber
1 spsk mørk balsamicoeddike
1 dl frisk basilikum i strimler


Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube 
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet 

Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta 
