Rodfrugtsbånd med timianstegt kylling, bagte cherrytomater, svampesauce og friske krydderurter

Rodfrugtsbånd med timianstegt kylling, bagte cherrytomater, svampesauce og friske krydderurter

Rodfrugtsbånd med timianstegt kylling, bagte cherrytomater, svampesauce og friske krydderurter

Kog Pastella Grøntsagsbånd Rodfrugter i letsaltet vand i ca.1 min.

Tag 2 dl af kogevandet fra og si resten af kogevandet fra Pastella Grøntsagsbånd Rodfrugter.

Hæld de 2 dl af kogevandet tilbage i pastaen.

Kom kyllingebrystfileter i et ovnfast fad med 2 spsk. olivenolie og krydr med salt, peber og timian. Steg kyllingefileter i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.

Bag cherrytomater i et fad på 200 grader i ca. 10 min. Krydr med salt og peber.

Steg svampe brune i 2 spsk. olivenolie på en pande sammen med finthakket løg og hvidløg. Hæld hvidvin og madlavningsfløde på og lad saucen simre i 2-3 min til den er cremet. Smag til med salt og peber.

Server Pastella Grøntsagsbånd Rodfrugter med kylling, bagte cherrytomater, svampesauce og friske krydderurter.

 

Tip: Smag svampesaucen til med balsamicoeddike.

Ingredienser

2 pk. Pastella Grøntsagsbånd Rodfrugter (500 g)
4 kyllingefileter (800 g)
4 spsk. olivenolie
2 spsk. friskhakket timian (eller tørret)
200 g cherrytomater
250 g blandede svampe (eller champignon)
1 skalotteløg (20 g)
2 fed hvidløg
1 dl hvidvin (eller 2 spsk. citronsaft og 1 dl bouillon)
2½ dl madlavningsfløde (eller piskefløde)
salt og peber
friske krydderurter