Pasta med broccoli og hytteost
Pasta med broccoli og hytteost
Hak chilien og bland den med persille og citronskal. Bring vand og salt i kog i en stor gryde. Kog broccolien og fettuccine sammen i ca. 3 min. Tag lidt vand fra inden pastaen hældes til afdrypning. Kom 2 spsk vand tilbage i gryden sammen med olien og vend pasta, broccoli, persille blanding og hytteost i. Server straks.
Ingredienser
1 frisk rød chili uden kerner
½ dl hakket persille
½ tsk fintrevet citronskal
2 liter vand
2 tsk groft salt
250 g broccoli i små buketter
1 pakke Pastella Fettuccine naturel
1 spsk olivenolie
2 spsk kogevand fra pastaen
200 g hytteost
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta