Pasta med fløde og tun
Pasta med fløde og tun
Svits løg, karry og olie ved jævn varme i en lille gryde i ca. 5 min. Tilsæt mangochutney, fløde og 2 dl vand. Lad saucen koge i ca. 5 min og smag til med salt og peber. Rens og skyl fisken. Tør den af i køkkenrulle og steg eller grill den afhængig af fisketype. Kog imens pastaen efter anvisningen. Vend sauce og pasta sammen og server straks sammen med den varme fisk.
Ingredienser
2 pk Pastella Fettuccine Spinat 250 g
1 lille finthakket løg
1⁄2 dl sød mangochutney (uden store stykker)
1 1⁄2 dl fløde
500 g fisk, fx tun
1⁄2-3⁄4 tsk karry
1 tsk olie
Salt og friskkværnet peber
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta