Fettuccine med kaperssauce og fisk
Fettuccine med kaperssauce og fisk
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og hæld den til afdrypning, gem 1 dl kogevand til saucen.
Smelt smørret i en lille gryde og tilsæt de øvrige ingredienser. Vend pasta og saucen sammen og server i en varm skål.
Ingredienser
2 pakker Pastella Fettuccine naturel
75 g smør
½ dl friskpresset citronsaft
½ -1 dl kogevand fra pastaen
1 dl kapers
Friskkværnet peber
Pynt:
Friskhakket persille
Tilbehør:
500 g stegt eller kogt fisk, f.eks. torsk eller rødspætter og hertil 500 g kogte grønne bønner
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta