Pasta mozzarella med tomat, svampe og bacon
Pasta mozzarella med tomat, svampe og bacon
Steg bacon sprødt og læg det på fedtsugende papir. Steg svampene i olivenolie ved jævn varme i ca. 5 min. eller til vandet er væk. Drys med salt og peber. Del baconen i mindre stykker. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Bland den afdryppede pasta sammen med bacon, de stegte svampe og persille.
Ingredienser
2 pk Pastella Tortellini Tomat og Mozzarella 250 g
300 g bacon i skiver, f.eks. backbacon
500 g rensede svampe, f.eks. champignon, kantareller, østershatte
1⁄2-1 dl hakket persille
Olivenolie
Salt og peber
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta