Pasta med ostesovs, grønt og skinke
Pasta med ostesovs, grønt og skinke
Del skinken i mindre stykker. Rist pinjekernerne gyldne på en varm, tør pande. Hak skalotte- løget meget fint, snit de gule pebre og squashen i strimler, og sauter det hele i olivenolie i en gryde. Tag gryden af blusset i 2 min., og bland derefter cremefraichen i. Riv osten fint, og kom den i. Sæt gryden på blusset ved svag varme under omrøring, til osten er smeltet. Smag til med salt og peber. Kog pastaen som anvist på emballagen. Bland fettuccine sammen med ostesaucen og anret med skinkestykkerne, rucolaen og pinjekernerne.
Ingredienser
2 pk Pastella Fettuccine Fuldkorn 250 g
100 g lufttørret skinke (parma, serrano, eller lign.)
20 g pinjekerner
1 skalotteløg (20 g)
2 gule peberfrugter (250 g)
1/3 squash (125 g)
1 1⁄2 tsk olivenolie
1 dl cremefraiche 18 %
50 parmesan
20 g rucola
Salt og peber