Spaghetti kødsovs med gulerodspasta
Spaghetti kødsovs med gulerodspasta
Brun kød af i olivenolie og tilsæt finthakket løg og peber-frugter. Steg dem med i ca. 2 min. Hæld hakket tomat, tørret krydderi, friskkværnet peber og sukker i. Lad bolognesesaucen simre under låg i ca. 30 min. og smag til med salt og peber.
Kog Pastella Grøntsagsbånd Gulerod i letsaltet vand i ca. 1 min.
Servér Pastella Grøntsagsbånd Gulerod med bolognesesauce, fintrevet parmesanost og basilikumblade.
Ingredienser
2 pk. Pastella Grøntsagsbånd Gulerod
1 spsk. sukker
50 g parmesanost
1 spsk. olivenolie
500 g hakket oksekød
150 g løg
180 g røde peberfrugter
800 g hakket tomat
2,5 tsk. tørrede krydderier (basilikum, oregano og timian)
Frisk basilikum (eller anden krydderurt)
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta