Spinatpasta med kalkun, friskostsauce og grøntsager
Spinatpasta med kalkun, friskostsauce og grøntsager
Svits kalkunstrimlerne i 1 spsk olie i en dyb pande ved kraftig varme, ca. 3 min. Læg strimlerne i en skål. Varm 1 spsk olie i panden og svits grøntsager og hvidløg i ca. 2 min. Kom kødet tilbage i panden sammen med flødeosten samt salt og peber. Kog pastaen efter anvisningen. Tag 2 dl kogevand fra og hæld pastaen til afdrypning. Vend kogevand og pasta sammen med kalkunblandingen.
Varm retten igennem og server straks.
Ingredienser
1 pk Pastella Fettuccine Spinat 400 g
400 g kalkunstrimler
1 rød peberfrugt i strimler
300 g broccoli i små buketter
1⁄2 squash i kvarte skiver (ca. 125 g)
4 spsk flødeost med krydderurter
1 hakket fed hvidløg
2 spsk olie
1 tsk groft salt
Friskkværnet peber
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta