Spicy pasta med mojosauce og ristede mandler
Spicy pasta med mojosauce og ristede mandler
Hak de røde pebre i rustikke stykker. Hak skalotteløgene og chilien fint. Sauter de røde pebre, skalotteløgene og chilien i olivenolie i en gryde. Kom vandet i gryden, og damp ingredienserne under låg i 15 min. Blend de dampede grøntsager til en lind sauce. Pres hvidløgsfeddet i saucen, og smag til med salt og peber. Kog pastaen som anvist på emballagen. Rist mandelflagerne gyldne på en tør, varm pande.
Vend tortellini og mojosaucen sammen. Anret med de ristede mandler, basilikumbladene og parmesanosten.
Ingredienser
4 røde pebre (500 g)
2 skalotteløg (40g)
½ rød chili
1 tsk. olivenolie
3 dl vand
1 fed hvidløg
500 g Pastella Tortellini
2 spsk. mandelflager
16 basilikumblade
4 spsk. parmesanost
Salt og peber
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta