Ravioli med flødesovs, røget laks og citron
Ravioli med flødesovs, røget laks og citron
Del citronen i halve og rist dem på snitfladen på en varm pande. Tag citronerne af panden. Tilsæt hvidvin og lad det koge halvt ned. Tilsæt derefter ærter, fløde og cremefraiche. Lad saucen koge igennem og smag den til med salt, peber og muskatnød. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Skær laksen i strimler, anret med pasta, sauce og citron og pynt med friske estragonblade.
Ingredienser
1 pk Pastella Ravioli Ost 250 g
1 citron
1⁄2 dl hvidvin
250 g hele sukkerærter (sugarsnaps)
1 dl piskefløde
1 spsk Cremefraiche 38 %
Muskatnød
4 skiver røget laks
Evt. frisk estragon
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta