Pasta med parmaskinke, valnødder og ruccola
Pasta med parmaskinke, valnødder og ruccola
Hak valnødderne groft og læg dem til side. Vask rucolaen, tør den godt og hak den groft. Hæld lidt olivenolie på en stor pande og steg valnødderne med parmaskinken skåret i brede strimler i 5-6 min. Hæld nu bouillon ved og lad den delvis fordampe. Kog imens pastaen efter anvisning på pakken. Tag pastaen op og kom den over på panden. Bland rucolaen i og server straks.
Tips: Spis retten alene eller som tilbehør til kød.
Ingredienser
2 pk Pastella Fettuccine Naturel 250 g
100 g valnødder
100 g rucola
140 g parmaskinke (eller anden lufttørret skinke)
Olie (helst olivenolie)
2 dl grøntsagsbouillon
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta