Stegt laks med pasta, persillepesto og citron
Stegt laks med pasta, persillepesto og citron
Lav pesto ved at blende alle ingredienser sammen undtagen olien. Olien hældes langsomt i og smages til med salt og peber. Varm en pande eller grillpande op og steg laksen i 2 -3 min. på hver side. Kog pastaen efter anvisning og anret med pesto og stegte laks i midten. Pynt med revet citronskal.
Ingredienser
2 pk Pastella Fettuccine Tomat 250 g
4 stk laksefilet, gerne med skind
Persillepesto:
50 g persille
50 g pecorino ost
1 fed hvidløg
50 g valnødder
saften af 1⁄2 citron
1,5 dl olivenolie
salt og frisk kværnet peber
Pynt:
Revet citronskal
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta