Tomat-pasta med bacon i tomatflødesauce
Tomat-pasta med bacon i tomatflødesauce
Varm olien i en høj pande eller evt. i en gryde og svits chilipulver kort. Tilsæt bacontern. Når de er gyldne tages 1/3 op og lægges til side. Hæld tomat, salt og peber på panden og lad det hele simre i ca. 10 min. Til sidst tilsættes fløden, og samtidig koges pastaen efter anvisning på pakken. Tag pastaen op og bland den med saucen på panden evt. sammen med lidt af pastakogevandet. Pynt med bacon og helt finthakket persille.
Tips: Spis retten alene eller med groft ciabatta brød til.
Ingredienser
2 pk Pastella Fettuccine Tomat 250 g
200 g bacon i tern
1 dåse purerede tomater
2 dl fløde
Persille
2 spsk olie (helst olivenolie)
Salt og peber
Evt. lidt chilipulver
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta