Pasta med med kyllingeboller, karry, majs og babyspinat
Pasta med med kyllingeboller, karry, majs og babyspinat
Rør kyllingekødet med spidskommen, salt og peber. Form kødet til små rustikke boller. Smelt halvdelen af smørret i en stor pande og rist kødbollerne deri. Tilsæt karry og brun det af. Kom mere smør i panden. Bland majs i og rør spinat forsigtig rundt - smag til. Kog imens pastaen efter anvisningen og server med kødboller blandet med majs og spinat på toppen.
Ingredienser
1 pk Pastella Fettuccine Naturel 400 g
400 g hakket kyllingekød
1 tsk stødt spidskommen
75 g smør
2 tsk karry
200 g skyllet babyspinat
285 g majs fra dåse
Salt og peber
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta