Ravioli con salmone
Ravioli con salmone
Steg lakse stykkerne på panden eller i ovn. Svits først asparges i olien og så babyspinaten sammen. Hæld fløde ved og lad saucen stå og simre på blusset, mens du koger pastaen. Vend den kogte pasta i saucen på panden og server retten med laksen. Pynt med dild.
Ingredienser
2 pk. Ravioli ost og spinat
250 g grønne asparges
100 g baby spinat
1/4 l fløde
225 g lakse stykker
Salt og groftkværnet peber
Dild
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta