Gratineret pastaret med tomat, mozzarella og bacon
Gratineret pastaret med tomat, mozzarella og bacon
Der er dage hvor aftensmaden gerne skulle gå lidt hurtigt og så kan pasta snildt være det mest sikre valg. Pastellas gratineret pastaret med tomat, mozzarella og bacon er en velsmagende pastaret, der er nem og hurtigt at lave, og består af få ingredienser – derudover kan næsten ikke gå galt. Den gratineret pastaret er inspireret fra det italienske køkken, og indeholder derfor også ingredienser, som mange forbinder og elsker ved Italien. Der findes næsten ikke nogen italienskinspirerede pastaretter, som ikke er et hit. Det er for det meste pastaretter der tiltaler hele familien – både store som små. Prøv derfor kræfter med Pastellas gratineret pastaret. Velbekomme!
Ingredienser
2 pk Pastella Tortellini Tomat og Mozzarella 250 g
1 spsk persille, hakket
1 lille løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
2 spsk olivenolie
1 dåse hakkede tomater
125 g frisk mozzarella, skåret i tern
50 g bacontern
3⁄4 dl friskrevet peccorino, grana eller parmesanost
Salt og peber
Sådan gør du
Hæld tomaterne i en sigte og lad noget af væden dræne fra. Svits persille, løg og hvidløg i olien til det er let brunt. Tilsæt de drænede tomater og lad det simre ca. 5 minutter. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Fordel pasta, ost, sauce og bacon lagvis i et ovnfast fad eller i ovnfaste portionsskåle. Slut af med et lag ost og gratiner pastaretten i en 200° C varm ovn til osten er gylden ca. 20 minutter. Servér den gratineret pastaret varm.