Ravioli og kylling i spinatsauce
Ravioli og kylling i spinatsauce
Svits kyllingestrimler i olie i ca. 3 min. Tilsæt fløde, salt og peber og bring saucen i kog. Lad retten koge ved svag varme i ca. 1 min. Tilsæt spinat og persille lige inden serveringen og smag saucen til.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og hæld den til afdrypning i en sigte - gem evt. lidt kogevand til saucen, hvis den skal være tyndere.
Ingredienser
250 g kylling i strimler
½ tsk olie
¾ dl madlavningsfløde
¼ tsk groft salt
Friskkværnet peber
50 g babyspinatblade
½ dl frisk hakket bredbladet persille
1 pakke Pastella Økologisk Ravioli med spinat og ost
Tilbehør:
200 g letdampede gulerødder.
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta